Agujetas de color majara

Amb greus dolors musculars i l’agredolç sabor de les derrotes més victorioses, els majares afronten un nou repte dominical. Aquest cop acompanyats en un inici pel bufavidres Dani, que torna anys després a visitar-nos, i d’una petita comitiva txeca.

Circuit barrial: V Encuentro Futbolístico por la Humanidad y contra el Neoliberalismo al Forat de la Vergonya, connexió amb la nova okupació de la Teixidora al Poble Nou, VII aniversari de l’Ateneu Rosa de Foc de Gràcia amb karaoke-homenatge inclòs, festes funkies a San Genís dels Agudells, primeres festes alternatives de Sant Cugat i recorregut per les cases barates de Bon Pastor i Can Peguera.

I de postres text de l’estimat oient Luismi sobre la censura contra els llibres en la setmana de la Mostra del Llibre Anarquista.

Música amb agulletes pel Dia de la Música: Monkey Business Band (from Praha), Grace Jones, Fundación Tony Manero, Tijuana in Blue, Egon Soda, Kiko Veneno, Javier Muguruza musicant Maria-Mercè Marçal, Zikuta, Nous Espectres i Aviador Dro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*