Xerraires a Can Xerrac

Ernesto Che Majara es troba orfe d’Eduardo Manostijeras, però amb l’acompanyament del record del fantàstic dia viscut a Can Xerrac, indret màgic del Maresme on uns quants contrabandistes van assistir amb la seva unitat mòvil. Escoltem part del que es va enregistrar allà: comentaris sobre la Kresta, granja de pollastre ecològic radicada allà, concerts en familia i desvarios festius.

Novetats en el cas del desnonament de Rosa Talón a Camp de l’Arpa, més info a http://rosa.pimienta.org/

A més, trucada d’un majara il·lustre, cròniques de concerts, cunyes varies i guinyos a doquier.

Música granjera: La Heidy, Terrakota, Color Humano, Paco Ibañez, Atrako a mano armada, Rinkonete en tu retrete, Lady Ramone, Vizio, Mercury Rev, Anita Miltoff, Kumar, Zea Mays i evidentment els Flautikos i la Perkins Band que van tocar a Can Xerrac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*