Terapia majara

Per aliviar-se d’una nova absència de la Tetilia, els majares s’acompanyen de l’Olalla i la Xenia que venen a parlar de les misèries i grandeses de la nostra societat i dels malestars resultants dels terrestres que l’habiten. Sense oblidar-nos de la sorprenent aparició del Maese Fernando, sempre punyent en el seu savoir-faire tant prozaic.
Continuant amb la teràpia, parlem de les recents jornades sobre la Societat terapéutica i obrim consultori telefònic. A més, escoltem fragments d’una entrevista de Radio Kalimera a al pres llibertari Xose Tarrio.
I clar músiqueta freudiana pa reflexionar: Txerramecu Tiquis Miquis, Battles, Amy Whinehouse (ella ja sap perque), Alpargata Sound System, Jorge Drexler versioneando Aute (y no el original, sorry) y poemita de Jorge Bucay de propina.