Masala hivernal, la majara argentina i la connexió reusenca

Un cop més ens venen els companys masaleros, aquest cop Javi i Ivan, per portar-nos les novetats del darrer número d’aquest periòdic bimestral de Ciutat Vella, concretament el nº 39 de gener-febrer: http://barcelona.indymedia.org/usermedia/application/10/Masala_39_gen-feb_2008.pdf

Ens amplien noticies sobre els judicis del 4F, Can Vies i el cas d’assetjament immobiliari a Robador 29, a més de la remodelació del Moll del Rellotge, el Pla d’ascensors a la Barceloneta (amb audio incluit), la PHRP i com s’ha viscut la redada contra veins paquistenesos del Raval al mes de gener.

La licenciada Ana, majara argentina ella, ens parla de dos projectes molt interexants: Mascaró, col·lectiu que es dedica a fer documentals de temàtica social; i la revista aussi bimestral Devenir.
A més trucades de contrabandistes reusencs i altres més habituals. Malauradament la connexió amb Radio Muda en motiu del encontro de radios livres queda pel record de les persones que ho poguéssin escoltar fora de la grabació.

Cantates vàries: Joseph Ferrante, Love of Lesbian, FP, Pomada, Perrocker again i Walter Johansen, tot per anar fent boca pel grant event del segle (la Radio Infierno fest del dissabte 9 febrer en motiu dels 17 anys d’aventura radiolibresca!!)

… i mientras el Osasuna caia derrotado con orgullo guerrero sin empañar la felicidad etílicodomingera de un grupo de irreductibles en el Raval.