Connexió amb Casas viejas

Programa fantástic, formidable, fabulós, fastuós, flipant, fascinant, majara, vamos. Perquè? doncs per què tornen a estar després de molt temps els tres majares titulars junts. I a més acompanyats d’una companyia inestimable: la Tania, contrabandista suissa que ens explica cotilleos del país neutral.

Connectem amb Sevilla per saber més del desallotjament de Casas Viejas i comentem també el desallotjament aqui de El bloque de Metges i els devenirs de Can Canaletes a Cerdanyola.
Anticrònica  cultural: obra de teatre El mariner, basada en el relat homònim de Fernando Pessoa, Las Feas i el seu irreverent cabaret, el flim peruà Chicha tu madre,el còmic Maus d’Art Spiegelman. A més, donem la benvinguda a Radio Korneta, radio lliure del Berguedà, i falem de moltes més coses intrascendents.

Música vieja y modegna con karaoke majara para rellenar silencios no deseados: Pio Pio i la seva fantabulosa oda a un perrito librepensador, Sr. Coconut, Nil (bascas y hardcoretas ellas), la casual Pati Prado i la seva genial bambola especialment dedicada, Nacho Vega, Nous Espectres, cançons lusas, Kenny Arkana