Asamblea de malucos e canecas

Grans invitats radiofònics acompanyen els majares en la resaca postguateque vallcarquil.

Roberta ve desde Brasil per parlar-nos de l’experiència de Radio Muda (http://muda.radiolivre.org), emissora lliure e moito engrazada de Campinas, portar-nos bona música i tocar la pandareta amb gran gracejo.

Tenim també complices contrabandits, que venen a fer Rizoma i explicar-nos el que estan tramant, i les trucades imprescindibles d’oients majares. Cròniques suigeneris d’eventos i concerts (vetllada contrabandística, Se atormenta una vecina, regreso historico de Subterranen Kids), agressió fascistoide a Madriz i moment Sorpresa, sorpresa inclós.
Música per vaguiar: El bicho, Rod Stewart, Nous Espectres, Surfing Sirlas, El mal ja està fet i fantàstica música brasileira en directe i enlatada.