Bioritmes à la majara

Abans que res disculpeu la mala qualitat tècnica de l’inici del programa, són només un minuts de penitència.

Ens visita un cop més la Princesa Leila per explicar-nos que se cuece a l’altre costat dels pirineus i portar-nos bones chansons.

Xerrem sobre bioritmes i el poder màgic del números, anem de karaoke i retornem dels inferns més profunds. Crònica rosa d’un fi de setmana interminable: concerts, morts vivents, inaguracions vàries i espectacles caprichosos.
I com sempre escoltem grans herois i els seus himnes: Heroes del Silencio, Herois de la Katalunya Interior, Perrocker que ens torna fantàstic, Frank Sinatra (no ho farem més), Ana Zalazar, música collita del 81, Ministeres des Afaires Populaires, Rachid Taha i la seva taja, Improvisators Dub, Massila Sound System i clar, Nous Espectres.

No oblideu!!! Divendres 9: vetllada majara a l’Ateneu de Vallcarca. Podriem segrestar nens però preferim montar cabarets sonors, és el que hi ha.