La Guerrilla Travolaka, casas viejas y las Escocias

Dia de visites. Venen Amaia i Marina de La Guerrilla Travolaka per explicar-nos la Manifestació Prou disfòria de génere i a parlar-nos sobre les consequències de l’aplicació d’aquests diagnòstics psiquiàtrics a persones trans.
Ens truca la Vero de Sivilla per comentar-nos que se cuece por allí: concentració per protestar davant l’amenaça de desallotjament del CSOA Casas Viejas, algo huele mal en La Alameda i demés sevillanadas.

Tenim la Claire, majara arribada de Escocia (parecemos la ONU) que ens parla de la particular idiosincrasia d’aquest poble que escuece i ens llegeix amb la Tetilia versos de Robert Burns. English teacher, lesson one.
També parlem de la festa d’autogestió del Masala (ara en digital!!) i de les Jornades sobre autoecosuficiencia a La Quimera. I per suposat escoltem fabuloses dives majares: Divine, Fangoria, Dalida, a més de Doctor Deseo, Smash, scotish wiskhy music i els Rajoy Division especialment dedicats i com no, el gran Franco Battiato per desquitar-nos de no poder haver anat a rebentar el seu concert.