Torna el trident majara i la Masala crew

Retorna per fi el fill pròdig majara del seu exili: les autoritat lusitanes han permés, com si fós un McCan cualquiera, que Eduardo Manostijeras tornés al niu contrabandil. També Tetilia ha escapat del yugo escocés que durant uns mesos l’ha mantingut allunyada. Només el retorn de l’equip majara quasi al complet podia treure del tedio a Ernesto che Majara.

Eli i Miguel ens porten el darrer Masala sortit del forn i fan una crida internacional a col·laborar amb aquest mitjà lliure. Barcelonet, 20 anys de El lokal, homenatge a Pepe Otal, algo se cuece en el puerto i molts cotilleos més de la prensa amarilla de Ciutat Bella.

Podeu consultar la versió digital a:

Click to access masala-n37-sept-06.pdf

A més, problemes tècnics, necrologiques i molta música: Puti Latex (triunfadores de l’Eurovisión de La Salut), homenatge a Pavarotti via Pietra Montecorvino, música i faldilles escocesas, Cheik Lo, Rezillos, Undertones i molt més en aquesta la vostra comunitat majara.