Trobada de lluites locals, Mexico i llibertat d’expressió

Dos companyes de la Barrikada (que no brigada) Zapatista, Alma i Cris, venen a explicar-nos la Trobada de lluites locals que s’organitza el 27 i 28 de juliol al CSO Bahia de Barcelona paral·lel al Encuentro zapatista.

També ens expliquen la situació actual a Mèxic (Atenco, Oaxaca, Chiapas, etc.).

A més, parlem dels darrers atacs a la llibertat d’expressió que hem viscut: segrest de El jueves, amenaça de tancament de La Tele i denuncia de la SGAE contra A las barricadas. Però no tot són males noticies: 10 anys de Ciència Infusa, torna Radio Resaka i absolució de l’Albert, periodista de La Burxa.

Música killa: Dover, Taràntula (versioneando Ana Belen i Eskorbuto en un fantàstic popurri), Fallas, corridos mexicanos, IRA i el seu punk colombià i el tremendo Ataque de la Basura radioactiva. I de regalo, gnawa enviada per Eduardo manostijeras i copla de Rajoy Division dedicada.