La asamblea de masalas III

Com cada dos mesos torna l’ Eli de Masala, periòdic bimestral (que no bimensual) de Ciutat Vella. Parlem de la festa per l’autogestió que van organitzar, del nou pla de reforma del barri de la Barceloneta i d’altres noticies del nou número que han tret. A més, també expliquem el cas de la detenció d’un company berber de l’ Associació Cornellà sense fronteres, en perill de ser deportat per no tenir papers.

Comentem l’obra de teatre sobre l’esquizofrenia Unes veus, del cabaret poètic de l’ Ateneu Llibertí de Sants, proseguim amb el repàs de la beat generation (hoy toca el abuelo Ginsberg) i tornem a parlar de gènere: tallers de sexualitat de Mambo, jornada 8 de març a l’ Ateneu de Nou Barris i donem algunes referències sobre grups d’homes que es plantejin els rols de gènere.
Lleguim el llibre de poesies Una vida de José Luís i una crònica d’una vella majara, Cecilia, desde Instanbul. I ens truca, després de setmanes d’abandó, Eduardo Manostijeras des del seu retiro espiritual al país del fado.
Música: cabaret, David Bowie (dedicada als herois nikosians i majares), Asian Dub Foundation & Zebda, Benabar, Kevin Johansen i el seu guacamole, Doctor Deseo (pa variar), Chutos e puntapes (des de Lusitania), Frank Zappa, Bjork i per fi a ca’ls majares: Madonna!!