Mani 4F, Jornades llibertàries, Ateneu del Xino i coupé decalé

A més dels habituals Tetilia i Ernesto Che Majara, acabat d’arrivar del Llevant espanyol, comptem amb la presència sempre gratificant de Armux que ens va a parlar i fer escoltar Coupé decalé, aquest estil que triomfa a l’ Àfrica occidentatl francòfona i que l’ha captivat. També ens explica la situació actual a Burkina Faso.

Comentem les jornades llibertàries de Sants i connectem amb la mani pels presos del 4 de febrer, el dia que es compleix 1 any del montatge, amb Marina Marrana, que també ens explica les agressions que hi hagut en els darrers desallotjaments.
Podem parlar finalment amb Paco de l’ Ateneu del Xino que ens comunica les últimes novetats sobre el recent precinte d’aquest centre social.

Musika: Kiki d’ Aki (amb dedicatòria), Kuraia, una opera de Bertol Brecht (?!!), Paco Ibañez i clar varies parles de la sensual i dansarina musica africana.

I de propina: poemes en prosa de Baudalaire. Toma ya!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*