Asamblea de mamberas masaleras

Programa completito, completito. Companyes de MAMBO (Momento Autónomo de mujeres y bolleras osadas) parlen del desallotjament, de l’origen del projecte i sobretot del futur d’aquest i les ganes de seguir molestant. Des d’aqui tot el nostre recolzament per què tornin a mossegar.
Tornen els de Masala a comentar l’últim número d’aquest periòdic crític bimensual de Ciutat Vella i dels darrers estrenos a les nostres pantalles. Aquest cop, Eli ve acompanyada de Xavi, antic contrabandista que s’emociona en tornar a trepitjar el vell estudi de directe.

També comptem amb la presència de Judith Rizoma i l’aportació inestimable d’un majara sevillà.

A més: concentració per Kan Mireia, cabaret poètic a l’Ateneu de Sants i sons susurrants (Le Tigre, Antoinette, Martirio, el hip hop granadí de La Vietnamita, Gil de Biedma, Mísia)
24 hores després CONTRABANDA complia 16 anys. FELICITATS!!!!