Últim episodi majara de l’any

Abans d’entrar de ple en la bacanal contrabandística de despedir l’any per antena i acompanyats d’una petita representació rizomàtica i d’una majara silenciosa però sempre encantadora, realitzem l’últim programa d’aquest any Contrabanda.

Ens congratulem de la victòria contra els filibusters de les ondes, fem dedicatòries vàries i rebem sorprenents trucades: Don Manostijeras des d’una gasolinera lusitana, doña Tetilia justificant la seva absència i la parella contrabandística de l’any que es despedeixen a cop d’acordeó.
Lleguim el nº 0 del fanzine Punto de fuga i l’adaptació en còmic de La ciudad de cristal de Paul Auster (perpetrada per David Mazzucchelli i Paul Karasik) i escoltem els Pogues, La banda trapera del rio (no podien faltar), Derribos Arias, Mártires del Compás, La cabra mecánica, el villano del soul James Brown (in memoriam), Radio Futura (como guiño traicionero) i un intent fallit dels Antiherois (no us preocupeu, queda pendent).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*