A por ellos que son pocos y cantan mal!

Ens trepitjen senyors, però els contrabandits i els majares no defalleixen. Comunicat, cunya i rabia canalitzada…

Parlant de rabia, llegim Zumbidos, fanzine colpista i un comunicat sobre l’ Ateneu del xino.
Jornada pulpera a Can Masdeu (La lua teatro presenta Los brutos del poder), poemes d’en Fonollosa, desallotjament Can Ricart, carta sobre la freda Dinamarca (no todo lo que reluce es oro), trucades varies, etc.

Coples molt variopintes: Nina Hagen, Lendakaris Muertos, Sector B (y sus interferencias), Albert Pla, Los Carradines, un fantàstic coro disturbial (The cheshire chord company), Kamenbert, Prodigy, Jonathan Ritchman i un gran descobriment musical, el polac Franek Kimono, entre d’altres.
I com no, la companyia del Senyor Carabassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*