Especial Oaxaca

David el Momo i Barbie ens venen a explicar la seva experiència a Oaxaca i xerrem sobre la situació que es viu en aquesta regió mexicana. Una visió critica i interessant del conflicte. Antecedents, audios, el paper de la APO, Radio Universidad i músiqueta mexicana per amenitzar-ho: Trio Montaña (corridos insurgentes dels companys zapatistes de Radio Insurgente), Tijuana No (clàssics entre els clàssics), Rash (punk con guacamole).

I també: nova inaguració de l’expo de Contrabanda (al Terra d’escudella de Sants), Nina Hagen, les infatigables missives d’ Eduardo Manostijeras (aprenent de Pessoa pesao), Rabia Positiva, 18 anys de la Kasa de la Muntanya, Radios libres y radios piratas (llibre de Miguel Aguilera que repassa l’experiència en diferents països europeus), un record per Carmen de Mairena…

i un gran hite radiofònic-literari: La tragedia del Rodriguez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*