¡Benvinguts!, passeu, passeu al podcast majara…

De les tristors en farem fum.

Qualsevol nit pot cremar tot!

A partir d’ara podreu escoltar els majares sempre que vulgueu: al metro en comptes de llegir aquesta caca de diaris gratuits, a la dutxa entre ensabonada i ensabonada, al curro quan el jefe es despista, tot fent l’amor (per suposat), etc. Cada moment té el seu programa majara.

I perquè? i com? doncs gràcies a algo tan senzill però amb un nom tan estrambòtic com el podcast. Un nou analgèsic? El nou estil musical que causa furar al Regne Unit? Si i no.

Accedint a aquesta pàgina podreu escoltar quan volgueu els programes que aqui trobareu, però el més important, podreu descarregar-los! I asin, coleccionar-los, ya ves tu! Per fer-ho podeu sindicar-vos (subscriure-vos per entendre’ns) i ser uns majares de ple dret. No us assusteu, és gratix i només vol dir que cada cop que penjem un programa nou, se us avisaria. Màgic, diví! Només heu de clickar el botonet (en la pantalla, mal pensats!) taronja que us apareixerà en la barra del navegador (en Firefox perquè Explorer na nai, una raó més per deixar d’utilitzar-lo, per cert).
Però que la modernitat no ens fagui perdre els origens. Recordeu que podeu escoltar-nos en directe i participar en el programa, tant des d’internet com per les fantàstiques ones hertzianes (FM WARS!!).
TOTS ELS DIUMENGES de 19 a 21.

I en diferit:

dijous de 10 a 12

como siempre en CONTRABANDA FM, radio libre y libertina
en el 91.4 del dial de Barcelonia i rodalies
y a www.contrabanda.org para todo el mundo inmundo.

Un pensament a "¡Benvinguts!, passeu, passeu al podcast majara…"

 1. Hola.

  Sóc Momo, del podcast musical Benvinguts!.
  Us envio aquest e-mail per dir-vos que en el nostre número 4 hem posat
  temes de AtVersaris, Bakanal i Desorden Público i que us hem volgut dedicar al programa als Majares.
  Des de que se us pot escoltar en podcast us estic seguint i m’agrada força escoltar-vos.

  Si us interessa saber més, podeu visitar la nostra web o descarregar el podcast des d’aquest enllaç http://www.todosensurround.com/emn/shows/BV004.mp3.

  Bé doncs, continuarem sentint-nos. Fins aviat!

Els comentaris estan tancats.