24 anys majares III: Radio Pica i contrabandistes in love

Tercer episodi de la marató commemorativa. Seguim en la sobretaula amb trucades d’il·lustres contrabandistes de programes que ja formen part de la història de Contrabanda com Javi de Sopa de piedras o Antonio de No solo jazz o Sarah de l’actual Músicas Sospechosas (i dj el diumenge 2 a la jornada). Recomanem l’exposició en rècord al Makha, artista senegalés amb qui vam compartir anys de local a la seva estimada plaça Real.

I connectem amb Salvatore de Ràdio Pica que ens parla de l’actualitat i història d’aquesta emissora lliure degana que va tenir molt a veure amb que els majares s’interessessin pel món de la ràdio.

I posats a plan batalletes recomanem el llibre d’Aleix Salvans Gestió del caos: escenes de la contracultura a Catalunya 1973-1992

Música que pica: L’Odi Social (memorable entrevista que li vam fer al Poly el nostre primer any al seu concert del Pavelló de la Vall d’Hebrón), Jonathan Richman (per les vampireses majares), Garbage, Van Morrison i la Star Band de Dakar (en homenatge al gran Makha)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*