#EnQuarAntena Amb Contrabanda Setmana 5

Els majares seguim #EnQuarAntenaAmbContrabanda acumulant aniversaris com els 23 de programa a Contrabanda o el d’Eduardo Manostijeras i contents d’arribar a 900 seguidores al Twitter.

Comencem amb Manel Aisa de l’Ateneu Enciclopèdic Popular que ens recorda la Vaga de Lloguers del 1931, experiència que podem comparar amb l’actual vaga que ens explica Aleth del Sindicat d’Habitatge de Vallcarca, reflexions que completem amb la de Luís de l’estimat Bar del mateix nom que porta temps lluitant per sobreviure a l’especulació. Recomanen la Guia legal per la vaga de lloguers del Sindicato de Inquilinas de Gran Canaria.

Seguim amb Alba, infermera familiar i comunitària, membre de l’Associació Kumèia (hereva de Salut entre Totes) i Ca l’Espina que ens parla de la mercantilització de la salut i de l’impacte nociu per aquesta del Sistema en que vivim i de la Rosario de Marea Verde Barcelona que ens explica en quina situació està ara el dret a la interrupció de l’embaràs i l’accés universal a la sanitat.

En la darrera tanda de testimonis tenim Irina d’Hysteria Sinensis que ens parla de que està suposant per la gent que treballa al mar, Sonia de StopMareMortum explicant-nos la campanya #StopMortsAFronteres i Sergio de Xnet ens alerta sobre els perills pel dret a la privacitat i altres llibertats civils amb certes mesures de geolocalització i d’ús de les nostres dades.

Música saludable: Hardcore Worldwide, El Cacique de VKK i Macromassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*