Resistències contra l’especulació: Bar Luis, Antic Teatre i Oficina d’Habitatge Popular de Gràcia

Fem tres connexions telefòniques de luxe. Comencem amb l’estimat Luis, exemple de lluita i truita resistent amb la campanya #LuisEsQuedaAVallcarca que juntament amb el Sindicat d’Habitatge de Vallcarca està portant a terme per no ser expulsat.

Seguim amb la Semo, alma mater de l’Antic Teatre, ara en perill de no poder seguir al Casc Antic i que ens explica tant la campanya #SócAntic, com les peripècies que aquest centre referent de la cultura de base ha hagut d’afrontar per sobreviure, situació precària que darrerament estan vivint altres espais i festivals de creació de la ciutat que s’han juntat en la plataforma Cultura de Base per fer front a aquest model.

I completem les connexions amb la trucada d’un company de l’Oficina d’Habitatge Popular de Gràcia, que ens explica quines estratègies i objectius persegueixen en un barri amb un alt percentatge de gent vivint de lloguer i un dels focus principals de la gentrificació actual, i com celebraran els 5 anys d’existència el 29 de febrer a la Pl. Joanic.

Tanquem recomanant el llibre La danza de los tulipanes d’Ibon Martin i el concurs de relats El porc del demà, impulsat per diferents entitats osonines i llegint el comunicat de Contrabanda Fm davant l’amenaça que ens precintin l’antena del Turó de la Rovira.

Música contra l’especulació: Cher, F.U.C.K.Y.O.U.F.O.N.D.O.B.U.I.T.R.E., Dead Kennedys, El rap de la PAH, Funktònics, Canciones de nadie, Tindersticks i Mariani

Un pensament a "Resistències contra l’especulació: Bar Luis, Antic Teatre i Oficina d’Habitatge Popular de Gràcia"

  1. Retroenllaç: Antic Teatre — CONVOCATÒRIA Roda de Premsa: L’Antic en perill | 17/02/20, 12:30 h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*