Altsasua, #Acallar i Agora es queda al barri!

Comencem el programa connectant amb la Maite, recent arribada que ens explica les novetats del cas, la possibilitat de firmar el manifest de suport i ens parla dels col·lectius de suport Altsasu gurasoak i Entzun Altsasu.

Ens acompanya mig barri xino que ens parlen del perill de desallotjament en que està l’Agora Juan Andrés i de la campanya de firmes per defensar-la, a més de les XVI Festes Alternatives del Raval.

Ens truca també el Javier de la Gran Orquestra Republicana des del Concert per la llibertat d’expressió al #PalmaArena que tancava 3 dies per la Llibertat d’Expressió organitzat per l’associació A callar.

Acabem amb el comunicat de la PAH pel suïcidi d’una persona que anava a ser desnonada a Cornellà i amb crònica del 3 Fem Mercat i de l’emissió radio i xerrada sobre consum conscient que s’hi va fer.

Música per les llibertats: Nafarroa 1512, La Puta Opepé, Super Spanish Combo, Pinan, Brazuca Matraca – Wagner Pa i Cholo (aquests dos darrers a la festa per l’autogestió de Contrabanda dissabte 30 de juny a la Plaça Sant Miquel!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*