Mudances de protesta, Fem Mercat i Hackeja la Terra

Després d’unes dures penitències i dejunis de Setmana Santa, comencem l’abril parlant d’interessants i transformadores campanyes de matchfunding de Goteo.

Connectem amb l’Ancor de la FAVB que ens explica la campanya Mudances de Protesta que estan fent amb la cooperativa AlenCop.

I amb l’Alexia ex Manga Verda que ens parla de la 2n Fem Mercat que serà el 7 d’abril a Vallcarca i de la corresponent campanya per finançar-lo. Aprofitem per parlar de la patètica incursió de Ciutadans al barri també.

També parlem de Can Masdeu, de la campanya que fan per fer-lo més accessible i del proper Moco de Pavo que s’hi fa en el PIC del 8 d’abril aprofitant que apareix el sempre sorprenent Natxuta. I entremig l’estimada majara fundadora Dulzet ens truca en els moments finals de la trobada Hackeja la Terra que es fan de nou a Calafou.

I durant tot el programa recordem la paella i emissió contrabandista a la plaça de la Mercé que es farà en el marc del Fes-te Gòtic el 7 d’abril.

Música en goteig: La Phaze, Riot Propaganda, Violadores del Verso amb Soziedad Alkoholika, Valtonyc, Rettward von Doernberg, La rateta que escombrava l’escaleta, Early Puppets (diumenge 21 d’abril al XXI aniversari majara!!) i Color Humano (en rècord del Capel).

2 pensaments a “Mudances de protesta, Fem Mercat i Hackeja la Terra

  1. El gestor de podcast me da error.al escuchar pocos minutos. Vengo aqui pa escuchar y tb falla.

    A ver si podeis darle una soluIon.

    Gracias. Z el programa. Aun con gusanitos in the air.
    😜😜

    • Hola Nathan. Tienes razón, ya lo hemos detectado. Intentaremos volverlo a subir. Cuándo así sea avisaremos por twitter. Nos puedes seguir: @AsambleaMajara

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*