Plaers i subversions al Raval

Ens visita gent veterana de les lluites llibertaries i veïnals del Raval en el marc de la investigació del Taller de ficció sobre l’espai públic d’aquest barri Plaers i subversions itinerants vinculada a la figura del cineasta Nunes, autor de Noche de vino tinto i Gritos…a ritmo fuerte (antecedent al recentment estrenat KCN’87)

Aprofitem per comentar el PIC de Can Masdeu 20161016_190315dedicat a lluites contra fronteres i en suport a les refugiades i evidentment el que organitzem pel tancament del XXV aniversari de Contrabanda FM.

Música itinerant: Fanfare Ciocarlia, Faluka, Plutón, Bad Gyal, Ze Fuga i Perrocker.

Un comentari a “Plaers i subversions al Raval

  1. Retroenllaç: Molt més que bars | taller de ficció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*