Majaras del mundo

Una gozada de programa. Torna el majara pròdig, Eduardo Manostijeras, per explicar-nos que conspira per aquelles terres luses i fer-nos escoltar músiqueta sublim: Lina Martini, emocore de nata, Lotus Mecanica, rock pistoler i Floribella, star system lusa ultracomercial yeahh. Parlem d’aquest país veí, però desconegut i recomanem un llibre sobre la Revolució dels clavells: Portugal Si (de Luis Carandel i Eduardo Benerechea).
També tenim a dos companyes electroduendes de Sevilla que ens parlen de l’ Ateneo Tierra y libertad (veure enllaç) , la llei del botellón, les movilitzacions pel dret a l’habitatge i altres històries de la ciutat bètica. Trucar un oient des d’allà para nuestro goce.
Moment històric: se muere Pinochet en directo el dia dels drets humans (no hemos sido nosotros, aunque ganas no faltavan). Connexió en directe amb la concentració de xilens a la Pl. St. Jaume.

A més: crònica concert Doctor Deseo (el grup majara per excelència), visicituds d’ Ernesto che Majara en los madriles i amor, molt d’amor.
I músiqueta per puretes, clar: Alfonso, cantautor portugués, Joaquin Sabina, Miguel Bosé (si, si), Medina Azahara, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*