Enric Duran i Masala nº 43

Progama completito completito, massa i tot. Aconseguim després d’arduos intents connectar amb Enric Duran perquè ens expliqui la seva experiència d’expropiació econòmica contra el sistema bancari. Recordeu, més info ahttp://www.17-s.info.

I en eso que tornem a tenir els Masaleros, uns físicament a l’estudi, altres en plan gamberro desde l’altre banda del fil telefònic, per explicar-nos el darrer número, de setembre-octubre: hotel de luxe a la Rambla del Raval, actualitat de la Barceloneta, memòries d’Adrià Trescents, viatge a Algèria, història de la música gnawa, etc. Podeu llegir-lo a: http://barcelona.indymedia.org/usermedia/application/5/masala43-SeptOct08.pdf

Llàstima que s’oblidessin d’anunciar el guateque que monten el dissabte 18.

També retorna Pablito Terrores que ens explica quatre coses sobre Bolivia, per anar fent boca de cara al proper progama i rebem alguna que altra trucada amb suquillo.

Música, divino tesoro: Fufü-Ai, Extremoduro, Doctor Deseo (per partida doble, toma), Quimi Portet, Dijous Paella i algo de gnawa.