Les pedres s’aixequen patint i les alzines es defensen gaudint

Per fi altra cop acompanyats de l’estimat Gerard Horta… Grande!! I aquest cop amb un musicàs com és el Marc Egea i la seva viola de roda… vaya dúo, però abans de començar un altre petit record dels surfin i l’enyorat bomba lapa

Les pedres s’aixequen patint és el nou espectacle que han elaborat aquests dos personatges, una fusió poètico-musical mai vista. I aqui als majaras l’hem pogut gaudir, si senyor, i amb falca revolucionària inclosa.

Més tard hem tingut una connexió sorpresa amb el doctor limen que no himen tot i les afables bromes majares…. una connexió emocional entre les triangulacions radiofòniques… amb ella hem acabat l’entrevista a les pedres s’aixequen patint.

A la segona part del programa la connexió telefònica ha estat amb la Teresa de salvem l’alzina de Gràcia, una lluita veïnal espontània que pretén salvar una alzina centenària de la Vila de Gràcia.

Per acabar, crònica de la Marxa pel clima, records pels majares més petits (Roleguita & Boquerón), pels que ens han deixat i pel futur de les ràdios “pirates”!! Llarga vida a les contrabandistes!! Capitan PEI presente!! Bomba estereo y fuego!!, Mambo Jambo, Mateolika, Paralsis Permanente i més….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*