Crisis de todos los tipos y colores

Quan sembla que ens van abondonant els darrers freds, els majares es troben el caliu més enllà de les muralles de Barcelonia tot i l’intent frustat de connexió amb el llunya Senegal.

Trucada de David d’Irola Irratia per explicar-nos les novetats d’aquesta veterana radio lliure de Bilbo (que podeu escoltar online a http://www.sindominio.net/irola) i l’estat de les coses a les Vascongades.

Crònica del concert dels llegendaris Stiff Little Fingers dins el Festival Celta-Irlandés FEILE amb moments radio english teacher inclosos, comentari de la pelicula Exist to Resist, lectures d’ Una vida en los Panteras Negras (Mumia Abu-Jamal, Virus Ed.) i El Juego de Enderi campanya contra el Kubotan i altres delicatessen policials, i calurosos guinyos a dos espais nous i lliures de la ciutat podrida: el Nou Ateneu de Vallcarca i Barrikarme (http://barrikarme.wordpress.com/)
I visita d’última hora de l’Anneta per explicar-nos la sortida el 17M del diari CRISI? PODEM, iniciativa del col·lectiu Crisi i què suposrà l’arriscat retorn de l’Enric por estos lares. Podeu descarregar-lo a http://www.17-s.info/sites/www.podem.cat/files/PODEMCAT.pdf. Coincidint força en el temps i amb motivacions similars apareix també la publicació Crisi 2010, que trobareu a http://www.crisitotal2010.tk/.
Música preconstitucional: Dyonisos, Nous Espectres another time, Stiff Little Fingers (como no), Fermin Muguruza, Kortatu, The Adverts, Dead Kennedys i l’entranyable Riot Chord