Cuerva i Ca l’espina

Per fi tornem a tenir invitades a l’estudi i a més portant-nos música en directe. Ens visita Cuerva, grup astur-murciano-català de rock urbà rural, que ens parla de la seva peculiar història i ens porta la seva música en acústic.

Connectem amb companyes del CSO Ca l’Espina que ens expliquen la trajectòria, activitats i situació actual d’aquest espai de la Vila de Gràcia. I ens demanen punxar Producto Interior Bruto.

Recordem les campanyes de micromecenatge de les invitades de l’anterior programa que no es va enregistrar: el col·lectiu d’autogestió pedagògica La Pinya i els cuentos de la Tierra de CuentaCris. Escoltem de nou els àudios que vam tenir en aquell programa, de Lívia Guimarâes des de Brasil explicant-nos l’impacte de l’actual crisi en aquell país i en població indígena especialment i de Mariona veïna del Gòtic parlant-nos de la iniciativa #BaixaALaPlaça que han fet a la Pl. Real que ens acull, I acabem amb un nou àudio de la Judit de Crit Cultural posant veu als Contes de bona nit per a nenes rebels d’Elena Favilli i Francesca Cavallo, aquest sobre Joan Jett, cantant de les Runaways.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*