#EnQuarAntena Amb Contrabanda Setmana 1

Els tres majares des del seu confinament respectiu i després de batallar amb l’escletxa digital de la nostra generació i de diferents limitacions tècniques, ens sumem a la campanya #EnQuarAntenaAmbContrabanda 

I ho fem debatent sobre com ens està removent i escoltant els audios de gent que ens ha aportat la seva visió sobre alguns temes.

Comencem amb la Nuria que ens explica com ho estan vivint a Igualada, on el confinament va començar abans i hi ha més casos que enlloc de Catalunya. I amb Anahí, qui des de la comunicació no violenta, ens aconsella com ens podem comunicar en moments de tanta informació i emocions contradictòries, cuidant-nos a nosaltres i als altres.

Seguim amb l’Alex de Cal Cases, el que ens permet xerrar de la diferència de viure-ho en comunitat. I amb Ana d’Arran de Terra, que ens explica l’impacte per la producció agroecològica, les incongruències d’algunes mesures adoptades al respecte i la iniciativa Abastiment agroecològic

La Flor Braier ens parla de per qui quedar-se a casa no és un xollo, amb especial esment per les víctimes de violència sexista a casa i ens explica dues campanyes al respecte de Generalitat i Diputació. I acabem amb el Carlos Marqués-Marcet que reflexiona sobre les relacions a través de pantalles i xarxes socials i com ens pot ajudar el cinema.

Recordem iniciatives autogestionades que s’estan donant aquests dies i escoltem música confinada: Xiula, Skamot Roig (Igualada jamaicana), Mariani i El Serio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*