Música desde abajo i #LolaLlibertat!

Recent arribats de les II Jornades d’Amors Plurals on hem fet ràdio en viu, tenim la sort de comptar amb el Raul, un dels titellaires encausats de Titiriteros desde abajo, per parlar-nos de les novetats del seu cas i sobretot de la presentació del cd de suport Música desde abajo.

També ens contacta una companya solidària amb Lola, empresonada a Grècia per ajudar a una persona refugiada, per explicar-nos el seu cas i la campanya de denúncia.

Anunciem els actes pels #24AnysSensePedro per recordar el cas de Pedro Alvarez i la iniciativa Música x la Identidad per ajudar a la búsqueda dels infants segrestats durant la dictadura argentina, aprofitant que ens acompanya Cecilia Milesi, activista argentina pro-drets humans. I acabem llegint i recomanant Apaches, los salvajes de Paris (La Felguera).

Música titiritera des d’abaix: El Puzzle, Frikandö Malsonante, Elsa Bhör, Seiskafés, Comando Maceta (membres del col·lectiu de hip hop La Insurgenica del qual alguns ara encausats), A.C.A.B.A.D.A.S, Rumbakana, Luiza Lian i Luiz Macedo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*