Final d’any/inici d’etapa i Kaxilda

Programa especial com pocs que hem trigat a recuperar i amb alguna deficiència tècnica (coses d’aquests temps estranys i de trasllat). Despediem l’any però donem la benvinguda a nova etapa: avancem horari i sobretot ens estrenem a l’estudi contrabandista de l’Ateneu Enciclopèdic Popular, trasllat que de moment ens deixa sense emissió per FM.

Repassem el que considerem més destacat d’aquest any pandèmic sense evitar fent els tontulians sobre la situació actual, mesures i el temazo de les vacunes, i ho lliguem a parlar dels atacs que ha viscut l’espai cooperatiu Kaxilda, gestionat per bons amics de Donosti.

I ens aturem a parlar també d’aquest any crucial que hem viscut Contrabanda FM, recordant les mudances i celebracions que hem viscut. I animant-vos a participar i associar-vos a l’Ateneu Enciclopèdic i a llegir el darrer número de la seva revista on es parla dels 30 anys d’història contrabandista.

Música per repassar festes, any i pandèmia: The Clash, Yaco, Orquesta La Conspiración, Kortatu, Devo, Sobrino del Diablo (presentant darrer cd el 30 gener als Lluïsos de Gràcia), Meconio (desgraciadament no s’escolta, feu-ho des del recopilatori de Discos Pinya Nadal a 10 bandes) i Los Enemigos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*