Lucía Barbudo i protestes a Bielorússia i Bulgària

Tornem l’equip majara al complert per començar comme il faut una nova temporada que es preveu interessant al món i a Contrabanda. I ho fem, amb una entrevista telefònica de luxe: Lucía Barbudo, activista feminista de Múrcia i habitual col·laboradora del Diario.es. Amb ella debatem de com les mesures i enfocament contra la pandèmia i la crisi segueixen reproduint els patrons patriarcals, adultocèntrics, racistes i classistes del sistema capitalista i de quines son les prioritats de l’Estat, amb l’exemple de l’inici del curs escolar. Aprofitem per difondre la campanya de suport a una persona migrant en presó preventiva.

Escoltem també àudios sobre mobilitzacions llunyanes, i a vegades mal explicades, que hi ha hagut aquest estiu. Andrei ens parla del context, resistència i repressió que s’està donant a Bielorússia, contingut que vam avançar la setmana anterior. I Filka ens explica les protestes, menys conegudes, que també s’han donat aquest estiu a Bulgària. Tanquem aquest bloc sobre l’Europa de l’Est amb un nou àudio de la Judit de Crit Cultural posant veu als Contes de bona nit per a nenes rebels d’Elena Favilli i Francesca Cavallo, aquest cop sobre la periodista russa Anna Politkóvskaia i recomanant el programa d’El Desenterrador d’Irola Irratia sobre el punk sota el teló d’acer.

Música descerebrada : Cerebros Exprimidos (en rècord del Jaume), Crudo Pimento, Morgane Ji, Kino, Diko Iliev i Chaqueta de Chandal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*