#EnQuarAntena Amb Contrabanda Setmana 3

Els majares seguim sobrevivint a la nostra manera, en part gràcies a estar #EnQuarAntenaAmbContrabanda. En aquest tercer programa, comencem, enllaçant amb el final del anterior, parlant de la Vaga de lloguers, entorn a la qual s’ha generat una caixa de resistència. Seguim reflexionant sobre solidaritat, suport mutu i necessitat d’autoproducció per fer front a l’actual situació i ho fem escoltant Tinoco de la Xarxa de Suport Mutu de Vallcarca, un exemple entre tants de grups d’ajuda veïnal que han nascut, i Gabo des de Tenerife, que ens dona peu a parlar de la campanya que lluita per mantenir l’horta d’autoconsum, a la que us podeu adherir.

Continuem escoltant la Marina de Voltes Cooperativa d’Arquitectura que ens parla de com son els pisos on ens confinen i el Víctor de Contra el diluvio ens comparteix una mirada ecologista sobre l’actual col·lapse del capitalisme en temps d’emergència climàtica.

I acabem amb Iru, secretari d’Acció Social de CGT Catalunya que ens parla de l’impacte per la classe treballadora i drets laborals en aquesta crisi econòmica que just comença. I recomanem l’audio d’Albert Músiques S.XX sobre les retallades en sanitat, el llibre Seguir con el problema de Donna J. Haraway i el recopilatori de textos d’anàlisi Las epidemias en la era del capitalismo.

Música per col·lapsar: COVritney Spears (feat. Sindicat d’Habitatge de Vallcarca), Algo Tóxico i Montserrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*