Pasaiako Badia, Kaxilda i Acta Non Verba

Programa filobasco. Eduardo Manostijeras ens truca des de Donosti per parlar d’Iparralde, aniversaris familiars i què les companyes de Kaxilda ens expliquin un cop més aquest projecte de restaurant i llibreria alternativa. I comptem amb la presència de Yuri, un dels realitzadors del documental Pasaiko Badia, amb qui xerrem dels fets que explica, de la gira pels Països Catalans que acaben de fer i de com van realitzar-lo.

Parlant de feixisme, aprofitem per anunciar la projecció del documental Acta Non Verba sobre antifeixisme francés en benefici de Contrabanda FM, i per escoltar el comunicat del Sindicato Popular de Vendedores Ambulantes de Barcelona arrel de la mort de Mame Mbaye Ndiaye a Lavapiés.

Abans fem crònica de la jornada comunitària a Vallcarca Arriba la primavera al barri en el marc de la campanya de la Comissió d’Habitatge per aturar la pujada de lloguers al barri i evitar desnonaments. I acabem recordant el recent assassinat de l’activista i política brasilenya Marielle Franco.

Música d’emboscada: La Femme, Industrias Orsini, Kortatu, Foetus Party, Barricada, Hertzainak, Joana de Diego i Dhalia Duran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*