Asamblea de Masalas primaveral i repressiva

La primavera ha arrivat calenta i no només ca’ls majares. Xerrem de la detenció de l’Enric Duran i de les movilitzacions contràries al seu empresonament impulsades pel grup de suport (concentració dijous 26 de març a les 20h davant la Borsa de Barcelona per la llibertat de l’Enric i contra el sistema financer) i també inevitablement sobre els impulsos animals dels gossos de quadra aquest cop en la manifestació contra el desallotjament del rectorat ocupat.

I tornem a comptar amb la sempre impagable presència dels companys del periòdic de Ciutat Vella Masala, aquest cop acompanyats d’una majala que retoran. Ens comenten les tropelies que es viuen al Paral·lel (campanya per la Sala Paral·lel pel barri: http://magdalenes.net/?q=ca/manifest-volem-la-sala-parallel-al-barri), del recentment desaparegut Luís Andrés Edo (homenatge dissabte 28 al CCCB), la Xina que no imaginem, l’Asamblea de Afectados por las Hipotecas (http://afectadosporlahipoteca.blogspot.com/) i les darreres novetats des de La Barceloneta (concentració contra el Pla d’Ascensors també dissabte 28 a les 17h).

Música per curar: Camarada Kalshnikov, Perrocker (Vermut is not dead), Stiff Little Fingers, Le Peuple de l’Herbe, Rebel Art avançant la seva visita i sintonia pulpera en plan despedida.