El bon pastor, el beat i la música

Quartet de luxe per l’última majarada d’aquest hivern: Tetilia i Flor, primaverals elles, Ernesto Che Majara, en ple aterrissatge mental després del seu periple granadi, i Albert, que ens acompanya per primer cop.

Parlem de l’acció a les cases barates de Bon Pastor i d’altres temes relacionats amb l’habitatge: iniciatives per combatre l’especulació a Granada i al barri de Gràcia, desallotjament de Kan Llimona i mani “Pues va a ser que no” pel dret a un habitatge digne.

Seguim amb el revolcón beat i comencem un interessant recorregut per la història de la música negra amb un expert contrastat.

També parlem de teatre, comentem una noticia sorprenent i rebem tricades varies: Guiomar que ens posa al dia sobre les jornades de Repensar Barcelona i els vells companys contrabandistes Mendes i Cristina Wonderland.

I clar, músiqueta bailonga per totes les edats: Los Puntos, King Crimson, Dirty Princess (teclados y dildos desde Madrid), el clàssic dels Kinks Lola, Nuria Feliu remesclada per Antiherois, una bona mostra de jazz, rytm’n’blues i rock’n’roll d’alto standing i una sorpresa per a tots els pares que ens escolten: Francisco Martin!